Stripetester i uke 5 | 2022
1861
post-template-default,single,single-post,postid-1861,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Stripetester i uke 5 | 2022

Stripetester i uke 5 | 2022

STRIPETESTER UKE 5

Da er tiden inne for stripetest igjen (gjelder Kickboxing & Ju-Jutsu). Da blir du sannsynligvis enda mer klar til gradering og trening under «Mini» Samurai Camp 2022.

Stripetester sikrer bedre progresjon for deg, forutsatt nok treninger. Les mer om stripetester og graderinger.
Sørg for at du har nok treninger og striper, så er du også i rute.
De av dere som går glipp av treninger og vil finpusse teknikken, kan benytte PT-time(r)

Om du skal gradere deg eller ei, så er stripetesten en viktig nivåsjekk for deg. Stripetester er gratis og en del av den månedlige treningsavgiften vår. Lykke til folkens!

GRADERING

Dersom du skal gradere deg på leiren i slutten av mars, må gradering være avklart med instruktør på forhånd. Alle må levere inn kampsportpasset i forkant av gradering. Ved jevn trening kan de aller fleste prøve å gradere seg i mars. Egen graderingslapp kommer i løpet av kort tid. Denne skal leveres sammen med passet. Neste gradering blir i juni.