Vi tilbyr
614
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-614,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Vi tilbyr

Vårt Tilbud

Bushido Kampsportsenter har et bredt tilbud til barn, ungdom og voksne. Du trenger ikke forkunnskaper for å starte kampsporttreningen hos oss.

Barn 6-11 ÅR

Ju-Jutsu

Vi har et særegent variert og spennende program for barn, der de lærer kampsport, selvforsvar og akrobatikk gjennom lek og moro.

UNGDOM 12-15 ÅR

Ju-Jutsu

Spennende og effektiv selvforsvarstrening, med innslag av akrobatikk og orientalske våpen. Få en god trygghetsfølelse.

KICKBOXING

Populært tilbud til ungdom der lettkontakt Kickboxing utøves og trenes gjennom samarbeidsdriller, sparring, bevegelighetstrening og styrkeøvelser.

VOKSNE

JU-JUTSU

Et allsidig og spennende selvforsvarsystem der det trenes ferdigheter som setter utøveren i stand til å ivareta seg selv (og andre) i volds- og trusselsituasjoner.

KICKBOXING

Populært tilbud til ungdom der lettkontakt Kickboxing utøves og trenes gjennom samarbeidsdriller, sparring, bevegelighetstrening og styrkeøvelser.

Krav Maga

Et selvforsvar- og nærkampsystem opprinnelig utviklet for det israelske forsvaret, nå også videreutviklet for sivilt bruk.

KALI SILAT EVOLUTION

Kali Silat Evolution (KSE) er en fellesbetegnelse på stiler som har sitt opphav fra den filippinske øygruppen, og er et system som inkluderer kampteknikker både med og uten våpen.

FENRIS STREET PROTECTION

Et systematisert selforsvarssystem som er et resultat av analyse av virkelige situasjoner.

Uutviklet for å imøtekomme behovene for selvforsvar i et moderne urbant samfunn

KENJUTSU

«Samuraiens sverdkunst» med forutbestemte sverdforsvar mot et spesifikt angrep. Parøvelser for å lære riktig avstandsbedømmelse, forflytning eller huggteknikk.

IAIDO

«Kunsten å trekke sverdet» En kampkunst der man trener på å trekke sverd fra sliren, kutte motstanderen, fjerne blodet fra sverdet og putte det tilbake i sliren.

PT-TIME

En personling trener finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i treningen.

Kanskje du vil finpusse kampsportteknikker?

KURS & SEMINARER

Vi kan skreddersy arrangementer ut fra ditt behov.