Medlemsskap og priser
1032
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1032,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Medlemsskap og priser

Innmelding

Innmelding ved personlig oppmøte. Utøvere under 18 år må ha foresatte med for inngåelse av medlemsavtale. Benytt gjerne kontaktskjema under i forkant av oppmøte på senteret. Alle avtaler inngås elektronisk: Elektronisk innmelding

Det er ikke krav til forkunnskaper for å starte med kampsport hos oss. StrongFirst Kettlebell krever eget introduksjonskurs à 3 timer.

Bruk av styrkerom er kun inkludert i medlemskapet i Bergen Vest. Et medlem ved Bushido Kampsportsenter kan trene alle kampsporter til en og samme pris.

Utmelding

Muntlige beskjeder gjelder IKKE, da også vi glemmer. Send e-post til post@bushido.no

De av dere som trener Krav Maga må i tillegg sende oppsigelse på årsavgift til Krav Maga Global Norge, info@kravmaga.no

Avtalegiro

Betaling av treningsavgiften skjer via AvtaleGiro, med betaling over 12 mnd i året. Kontingenten er beregnet ut ifra 10 måneders trening, men faktureres i 12 måneder for å få ned månedsbeløpet.

Vi ønsker å fokusere på det vi er gode på, å undervise kampsport og ta vare på alle våre medlemmer. Derfor betaler vi et firma, for å håndtere alt som har med fakturering av medlemsutgiftene å gjøre, via CrediCare.

Senteret holder stengt medio juni til medio august for barn og ungdom, med begrenset tilbud til voksne.

Forsikring

Alle om trener på Bushido Kampsportsenter må ha en obligatorisk kampsportforsikring. Vanlig forsikring dekker ikke eventuelle skader som skulle oppstå under kampsportrelaterte treninger.

Vi har så å si ingen skader på våre treninger, samtidig har vi likevel bestemt at de som trener hos oss må ha en særforsikring. Når du skriver under medlemsavtalen vil du få tilsendt en faktura på kr 290.- for inneværende kalenderår. Dekninger gjelder for perioden fra 01. januar (eller fra den dato hvor du ble medlem) til 31. desember.

Ny faktura blir tilsendt/beløpet blir trukket via AvtaleGiro hver januar måned. Forsikring gjelder kun for trening på senteret, og gjelder ikke for konkurranser. Informasjon om dekning, forsikringsvilkår og skadeskjema finnes i resepsjonen