Spørsmål & svar
929
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-929,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Spørsmål & svar

Kan jeg starte med kampsport uten forkunnskaper?

JA, helt klart! De aller fleste som starter hos oss har aldri tidligere trent kampsport. Våre hyggelige og serviceinnstilte instruktører sørger for at du blir møtt på en imøtekommende måte. Vi står for kvalitet og trivsel – det er vår tradisjon.

Når du først har kommet forbi “dørstokkmilen”

Bushido Kampsportsenter tilbyr deg spennende og trygg trening, i et inkluderende og sunt miljø. Vårt senter har en familieprofil, der hele familien kan trene uavhengig av kjønn, alder eller fysiske forutsetninger. Sammen finner vi og opprettholder din motivasjon og det du trenger for å nå dine mål.

Kan jeg bare møte opp, uten å bestille time?

Les timeplanen vår her og finn ønsket time som passer for deg og ditt nivå. Møt opp 15 min før treningen starter. For sikkerhets skyld kan du som ny gjerne sende oss en e-post via kontaktskjema. Da er vi mer forberedt til å ta imot deg/dere. StrongFirst Kettlebell krever eget introduksjonskurs à 3 timer, ingen Drop-in timer.

Hva trenger jeg av utstyr?

Du trenger ikke utstyr for å teste oss ut. Still i vanlig treningstøy og helst barbeint (innesko for Krav Maga). Vi har alt nødvendig utstyr på senteret som du kan låne på de første timene dine, inntil du velger å starte og kjøpe personlig utstyr.

Koster det noe å prøve ut kampsport-tilbudet på Bushido Kampsportsenter?

Nei, det er GRATIS å test ut vårt treningstilbud. Du får faktisk en gratis introduksjonsuke, før du endelig bestemmer deg. Da vi har flere kampsporter (for voksne), kan du prøve forskjellige kampsporter, før du finner det som passer for deg.

Hva må jeg betale?

Introduksjonsuken er gratis for alle. Treningsavgiften finner du her

Facebook og sosiale medier

Bli medlem på vårt Facebook-side – husk å “Lik oss”. Her oppdaterer vi og legger ut informasjon flere ganger i uken. Du finner oss også på Instagram og Twitter