Gi en sporty julegave?
1174
post-template-default,single,single-post,postid-1174,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Gi en sporty julegave?

Gi en sporty julegave?

Faller i smak hos de fleste

Det er ofte vanskelig å finne den perfekte julegaven til mor, far, søsken, andre familiemedlemmer eller venner. Sokker, spill og grytekluter fikk de i fjor, og det er lett å tenke i de samme baner i år også. Så sats på sporty gaver – et gavekort på trening!

Å gi noen du er glad i en oppmuntring til å være fysisk aktiv, vil være en gave til bedre fysisk og mental helse. Gavekortet betales kan med kort/PayPal og sendes kjøper digitalt på e-post til deg som har betalt det.

Gavekortet kan du deretter enten skrive ut og pakke inn som en gave eller du kan videresende direkte til gavekortmottaker digitalt. Den som har fått gavekortet benytter deretter voucherkoden på kortet til å melde seg inn.

Mottaker av gavekortet velger selv det kampsporttilbudet som best passer med eget nivå og egne ambisjoner. Det er helt uforpliktende for mottaker om han/hun ønsker å fortsette med treningsperioden etter at gavekortet utløper.

Minimum treningstid er 3 mnd. Gavekortet benyttes i løpet av 2022. Ta kontakt for pris, benytt kontaktskjema nedenfor.

Gavekortet kan også benyttes til kjøp av utstyr eller PT-timer hos oss. Vi spesialtilpasser gavekortet etter dine ønsker.