Få fremgang med Bodyweight trening?
1216
post-template-default,single,single-post,postid-1216,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Få fremgang med Bodyweight trening?

Få fremgang med Bodyweight trening?

Kroppsvekttrening er øvelser der du bare trenger din egen kropp. Kroppsvekttrening er fundamentet for all annen trening. Kroppsvektøvelser kan enkelt trene både styrke og kondisjon, uansett om du er hjemme i din egen stue, på hytta eller på ferie. Når du mestrer kroppsvekttrening, vil du ha et grunnlag for alle andre fysiske utfordringer i livet. Smidigere, sterkere og mer atletisk er stikkord.

Du merker også fort progresjon gjennom å mestre flere antall repetisjoner og å trene med høyere intensitet. Etter hvert som du blir sterkere kan du utføre mer utfordrende varianter av kroppsvektøvelsene. Du finner en rekke kroppsvektøvelser på internett. I våre StrongFirst gruppetimer har vi som innslag av en eller flere slike øvelser, med fokus på 100% korrekt teknikk. Maksimalt utbytte og minimal skaderisiko.

Her kan du lese Functional Movement Screen (FMS) sin artikkel om hvordan skape progresjon i kroppsvekttrening:

https://www.functionalmovement.com/Articles/944/making_progress_with_bodyweight_training

Vi har for øvrig to level 2 sertifiserte FMS-instruktører.
God lesing!