Sumo-moro!

Har du ansvar for å finne på noe gøy? Sumobryting, den stolte japankse nasjonalidretten her med store drakter, er garantert et morsomt innslag til ditt neste arrangement.

Trim for lattermusklene

Både deltakere og tilskuere får seg en solid latter!

Teambuilding – Kundepleie – Lanseringer – Kickoff – Årsmøter – Workshop – Utdrikningslag – Bursdager – Feiringer – Annet?

Kom til oss og prøv Sumobryting. Hensikten er å få motstanderen ned i bakken eller utenfor ringen 3 ganger og du er en sumo-vinner. Dette er trim for latter musklene, både for deltagerne og ikke minst for de som ser på!

Pris og varighet

Pris:
Minste gruppepris gjelder for 2–15 personer, kr. 1875,-
Over 15 personer kr. 125,- pr pers

Varighet:
Ca. 30-45 min (det holder i massevis!)
Totalt sett leier dere bruk av senteret i 1 time med instruktør.

Aktiviteten gjennomføres i våre lokaler på Bushido Kampsportsenter, i Leirvikåsen 49B. Draktene leies ikke ut eksternt. Vi har Sumo-moro for ungdom og voksne.

«Er det farlig?»

Vi garanterer høy stemning og mye latter når dere bedriver sumobryting. I tillegg er det beinhard konkurranse. Derfor er det godt at det så å si er vanskelig å skade seg, når man har de store, myke draktene på seg.

Det er tungt og vanskelig å bevege seg i de store draktene. Alt man gjør blir klønete og komisk og det er umulig og skade hverandre. Sett opp morsomme kamper og lag en turnering ut av hele opplegget?

Aktiviteten skjer under trygge ramme, dog på eget ansvar.

Kathrine Heienberg aka «Kath in the City» prøvde ut Sumo-moro hos oss, les artikkelen hennes: www.cathinthecity.com/sumo-surprise

Kontaktskjema Sumobryting

9 + 15 =

Adresse:

Bushido Kampsportsenter
Leirvikåsen 47B, 5179 GODVIK
(Hovedavdeling)

Nordneshallen, Tidemands gate 11
5005 Bergen

Telefon:

(+47) 907 902 82

E-post:

post@bushido.no