Skanlab Therapy™ – dyp varmebehandling
847
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-847,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Skanlab Therapy™ – dyp varmebehandling

Dyp varmebehandling

Metoden skaper en umiddelbar dyp lokal varme som fører til at blodårene utvides (vasodilatasjon), surstoff-opptaket (metabolismen) øker og det kollagene vevet blir mer elastisk. Tonus i muskel reduseres gjennom den dype lokale varmen. Ved stimulering av de tykke nervefibrene får man økt nerveledningshastighet og pasienten vil ha en klar fordel av smertelindring når rehablitering starter.

Behandlingstiden er i alt vesentlig avhengig av vevets beskaffenhet og er i gjennomsnitt 4 til 6 minutter lang. Ved større vevsområder (f. eks. lårmuskelen) kan det være nødvendig med opptil 10 minutters behandling.

Anerkjent behandling

Skanlab Therapy™ er godt dokumentert og har vært i bruk med stor suksess verden over siden 1988.

Skanlab Terapi brukes av leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og veterinærer i hele verden. Skanlab Therapy™ og Skanlab Laser™ Pro, er like godt kjent for spesialister i smertebehandling og rehabilitering, som for eliteidrettsutøvere.

Sertifiserte behandlere

Metoden varmer og myker opp muskler, sener, leddbånd og leddkapsler.

Behandlere som bruker Skanlab Therapy skal ha deltatt på et godkjent kurs i regi av Skanlab og kunne vise fram et bevis på godkjent opplæring.

Ved riktig bruk og av godkjent Skanlab terapeut er Skanlab Therapy en ufarlig behandlingsmetode, ofte uten bivirkninger. Brukes apparatet av en ufaglært, kan den i verste fall forårsake brannskader på kroppen, både utvendig og innvendig.

Bruk alltid en faglært behandler ved behandling av Skanlab Therapy.

Vi har 2 godkjente behandlere i Skanlab Therapy. Benytt kontaktskjema under dersom du ønsker time hos oss.