VÅRT TILBUD

Bushido Kampsportsenter har et bredt tilbud til barn, ungdom og voksne. Du trenger ikke forkunnskaper for å starte kampsporttreningen hos oss. For å delta på StrongFirst Kettlebell kreves forkurs á 3 timer.

BARN 6-11 år

Tage Buhido
JU-JUSTU

Vi har et særegent variert og spennende program for barn, der de lærer kampsport, selvforsvar og akrobatikk gjennom lek og moro. 

Det innlæres disiplin, respekt, fokusering på mål, og senere også utprøving av lederrollen. Ju-Jutsu hjelper barn å modnes, ikke bare ved å lære dem tøffe teknikker og selvforsvar, men ved å lære dem å forbli motivert, fokusert og jobbe mot sine mål og drømmer 

Tage Buhido
Kampsportbursdag

En helt annerledes og spennende bursdagsfeiring?

På en kampsportbursdag får du 2 timer med fokus, trivsel, lek, spenning og kampsport. Vår dedikerte instruktør som er vert for dagen guider dere gjennom det hele. 

UNGDOM 12-15 år

Ju-Jutsu

Spennende og effektiv selvforsvarstrening, med innslag av akrobatikk og orientalske våpen. Få en god trygghetsfølelse.

Treningen utvikler selvdisiplin samtidig som den bygger opp elevenes selvfølelse.

 

Kickboxing

Populært tilbud til ungdom der lettkontakt Kickboxing utøves og trenes gjennom samarbeidsdriller, sparring, bevegelighetstrening og styrkeøvelser. 

Fokus skjerpes og motivasjon skapes gjennom måloppnåelse som enkeltutøvere og som en del av en større gruppe. 

Tage Buhido
Kampsportbursdag

En helt annerledes og spennende bursdagsfeiring?

På en kampsportbursdag får du 2 timer med fokus, trivsel, lek, spenning og kampsport. Vår dedikerte instruktør som er vert for dagen guider dere gjennom det hele. 

VOKSNE

Ju-Jutsu

Et allsidig og spennende selvforsvarsystem der det trenes ferdigheter som setter utøveren i stand til å ivareta seg selv (og andre) i volds- og trusselsituasjoner.

Mangfold av forsvars- og angrepsteknikker, med kombinasjoner av slag, spark, grep, frigjøringer og kast i kombinasjoner.

Kickboxing

Variert trening som byr på mange fordeler: kondisjon, styrke, smidighet, koordinasjon, balanse, konsentrasjon, utholdenhet, presisjon og psyke.

Mål å få frem treningsglede for Kickboxing. Vi har hele spekteret fra mosjonister til konkurranseutøvere.

 

Krav Maga

Et selvforsvar- og nærkampsystem opprinnelig utviklet for det israelske forsvaret, nå også videreutviklet for sivilt bruk. «Lett å lære og lett å huske»

Kali Silat Evolution

 Kali Silat Evolution (KSE) er en fellesbetegnelse på stiler som har sitt opphav fra den filippinske øygruppen, og er et system som inkluderer kampteknikker både med og uten våpen.

Utøveren søker å trene seg til å kunne tilpasse seg enhver selvforsvarssituasjon.

StrongFirst Kettlebell

Et variert program utelukkende for fysisk trening. Med fokus på 100% korrekt teknikk for å unngå skader bygger vi styrke med flere kraftige verktøy; Kettlebells, Barbells & Bodyweight.

Kreves eget introdukjsonskurs. Ingen Drop-in timer.

Fenris Street Protection

Et systematisert selforsvarssystem som er et resultat av analyse av virkelige situasjoner.

Uutviklet for å imøtekomme behovene for selvforsvar i et moderne urbant samfunn

Kenjutsu

«Samuraiens sverdkunst» med forutbestemte sverdforsvar mot et spesifikt angrep. Parøvelser for å lære riktig avstandsbedømmelse, forflytning eller huggteknikk. 

Også innslag av grunnleggende Ju-Jutsu teknikker, for å lære kamp uten sverd.

 

Iaido

«Kunsten å trekke sverdet». En kampkunst der man trener på å trekke sverd fra sliren, kutte motstanderen, fjerne blodet fra sverdet og putte det tilbake i sliren.

Stor del av treningen legges på detaljene i hvordan teknikkene utføres.

Functional Movement Screen

Functional Movement Screen (FMS) er screening som dokumenterer bevegelsesmønstre som er nødvendig for normal funksjon. Gjennom å kartlegge disse mønstrene finner FMS funksjonelle begrensninger og asymmetrier som reduserer effekten av funksjonell og fysisk trening, samtidig som de forstyrrer kroppsbevisstheten.

BURSDAG – PT – KURS

Tage Buhido
Kampsportbursdag

En helt annerledes og spennende bursdagsfeiring?

På en kampsportbursdag får du 2 timer med fokus, trivsel, lek, spenning og kampsport. Vår dedikerte instruktør som er vert for dagen guider dere gjennom det hele. 

Sumo-Moro!

Sumobryting, den stolte japanske nasjonalidretten – her med store drakter, er garantert et morsomt innslag til ditt neste arrangement!

Sumo-drakter er kjempepopulært i et utdrikningslag!

PT-TIME

En personling trener finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i treningen.

Kanskje du vil finpusse kampsportteknikker?

KURS & SEMINARER

Vi kan skreddersy arrangementer ut fra ditt behov.

Kom i kontakt med oss - fyll ut kontaktskjema

2 + 12 =

Adresse:

Bushido Kampsportsenter
Leirvikåsen 47B, 5179 GODVIK
(Hovedavdeling)

Nordneshallen, Tidemands gate 11
5005 Bergen

Telefon:

(+47) 907 902 82

E-post:

post@bushido.no

 

 

Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.