Faller i smak hos de fleste

Det er ofte vanskelig å finne den perfekte julegaven til mor, far, søsken, andre familiemedlemmer eller venner. Sokker, spill og grytekluter fikk de i fjor, og det er lett å tenke i de samme baner i år også. Så sats på sporty gaver – et gavekort på trening!

Å gi noen du er glad i en oppmuntring til å være fysisk aktiv, vil være en gave til bedre fysisk og mental helse. Gavekortet betales kan med kort/PayPal og sendes kjøper digitalt på e-post til deg som har betalt det.

Gavekortet kan du deretter enten skrive ut og pakke inn som en gave eller du kan videresende direkte til gavekortmottaker digitalt. Den som har fått gavekortet benytter deretter voucherkoden på kortet til å melde seg inn.

Mottaker av gavekortet velger selv det kampsporttilbudet som best passer med eget nivå og egne ambisjoner. Det er helt uforpliktende for mottaker om han/hun ønsker å fortsette med treningsperioden etter at gavekortet utløper.

Minimum treningstid er 3 mnd. Gavekortet benyttes i løpet av 2021. Ta kontakt for pris, benytt kontaktskjema nedenfor.

 

Ta kontakt med oss - fyll ut skjema

4 + 11 =

Adresse:

Bushido Kampsportsenter
Leirvikåsen 47B, 5179 GODVIK
(Hovedavdeling)

Nordneshallen, Tidemands gate 11
5005 Bergen

Telefon:

(+47) 907 902 82

E-post:

post@bushido.no