“Behandling av artroser uten Skanlab Terapi kan vi ikke lenger forestille oss”

Prim.Univ.Doz. Dr.Thomas Bochdansky

Spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering, Feldkirch - Østerrike

Skanlab Therapy

Dyp varmebehandling

Metoden skaper en umiddelbar dyp lokal varme som fører til at blodårene utvides (vasodilatasjon), surstoff-opptaket (metabolismen) øker og det kollagene vevet blir mer elastisk. Tonus i muskel reduseres gjennom den dype lokale varmen. Ved stimulering av de tykke nervefibrene får man økt nerveledningshastighet og pasienten vil ha en klar fordel av smertelindring når rehablitering starter. 

Behandlingstiden er i alt vesentlig avhengig av vevets beskaffenhet og er i gjennomsnitt 4 til 6 minutter lang. Ved større vevsområder (f. eks. lårmuskelen) kan det være nødvendig med opptil 10 minutters behandling.

 

Anerkjent behandling

Skanlab Therapy™ er godt dokumentert og har vært i bruk med stor suksess verden over siden 1988.

Skanlab Terapi brukes av leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og veterinærer i hele verden. Skanlab Therapy™ og Skanlab Laser™ Pro, er like godt kjent for spesialister i smertebehandling og rehabilitering, som for eliteidrettsutøvere.

Behandlingen med Skanlab Therapy har gitt meg helt nye terapeutiske muligheter. Ved partielle rupturer, ligament-skader og problemer med muskler og sener oppnår jeg umiddelbare terapeutiske framganger.

Roland Svensson

Fysioterapeut, Lærer på Høgskolen i Oslo og Trondheim

Sertifiserte behandlere

Metoden varmer og myker opp muskler, sener, leddbånd og leddkapsler.

Behandlere som bruker Skanlab Therapy skal ha deltatt på et godkjent kurs i regi av Skanlab og kunne vise fram et bevis på godkjent opplæring. 

Ved riktig bruk og av godkjent Skanlab terapeut er Skanlab Therapy en ufarlig behandlingsmetode, ofte uten bivirkninger. Brukes apparatet av en ufaglært, kan den i verste fall forårsake brannskader på kroppen, både utvendig og innvendig.

Bruk alltid en faglært behandler ved behandling av Skanlab Therapy.

Vi har 2 godkjente behandlere i Skanlab Therapy. Benytt kontaktskjema under dersom du ønsker time hos oss. 

Ta kontakt med oss - fyll ut skjema

6 + 11 =

Adresse:

Bushido Kampsportsenter
Leirvikåsen 47B, 5179 GODVIK
(Hovedavdeling)

Nordneshallen, Tidemands gate 11
5005 Bergen

Telefon:

(+47) 907 902 82

E-post:

post@bushido.no