Fakturering forsikring 2018

Obligatorisk forsikringsavgift på kr. 290,- pr. kaldenderår (1/1-31/12) for alle våre utøvere trekkes via Avtalegiro ved hovedforfall 20/1, i tillegg til ordinær treningsavgift. Vanlig reise-/ulykkesforsikring dekker ikke eventuelle skader som skulle oppstå under kampsport/ styrkerelatert trening. Vi har så og så ingen skader på våre treninger. Likevel er det bestemt at alle som trener hos oss må ha en særforsikring.

Sørg for at du har høy nok beløpsgrense via Avtalegiro i nettbanken din, slik at du slipper unødvendig purre- og inkassogebyrer. Dersom du ikke mottar nyhetsbrev, der bl.a. dette ble informert om, så vennligst oppgi din e-post adresse til post(a)bushido.noFå vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin