Stripester, torsdagsfri og gradering i uke 12!

Ja, da er vi bare 1 uke unna årets Bushido Samurai Camp 2012, der vi får gjesteinstruktører fra inn- og utland.

Vi avholder stripetester fra mandag 19. til onsdag 21. mars. Stripetester er en nivåsjekk frem mot gradering og sikrer bedre progresjon, forutsatt nok treninger. Les mer om stripetester og graderinger. Sørg for at du har nok striper, vi avholder graderinger under Bushido Samurai Camp 2012.

Torsdag 22. mars er TRENINGSFRI, samt mandag 26. mars, grunnet helgens trenings- og graderingsleir. Vi har behov for transporthjelp til matter begge dagene – ta kontakt med Ottar (+47 907 902 82) for din velvilje!

Alle graderinger skjer på søndag 25. mars, forutsatt deltakelse på fredag og lørdag.

Vel møtt til en meget spennede uke!Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin