Nå også hjertestarter på Bushido

Med medlemsmasse på nærmere 300 utøvere, må vi også har fokus på økt trygghet. Bushido Kampsportsenter har nå gått til innkjøp av hjertestarter gjennom VISK Sikkerhet. Les mer om hjertestarteren her.

Fordelen med denne typen hjertestarter, er at Helse Bergen benytter samme produsent. Dersom uhellet er ute, kan elektroder fra vår maskin lett overføres til Helse Bergen sin. Vi anser anskaffelsen som et stort gode, en ekstra sikkerhet og trygghet under trening, og på evt. treningsleirer/konkurranser.

En hjertestarter er et apparat som hjelper oss ved en hjertestans, og som avgjør om en person med hjertestans trenger strømstøt eller ikke basert på pasientens hjerterytme avlest gjennom to lime-elektroder.

Hjertestartere er trygge å bruke. Den anbefaler bare å gi strømstøt når hjertet er i elektrisk kaos (for eksempel ventrikkelflimmer), og vil da be deg trykke på knappen for strømstøt. Man kan derfor ikke gi strømstøt ved en feiltakelse. Forutsetningen er at pasienten er bevisstløs og ikke puster normalt.

16 instruktører/utøvere vil i løpet av kort tid få sin opplæring på hjertestarteren.Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin