MMA – absolutt også for kvinner!

MMA/Shootfighting er en mannsdominert sport, men kvinnene er raskt på vei inn.

Med MMA vil du få den perfekte blandingen av kondisjonstrening, styrketrening, og kampsportrelaterte teknikker, alt fra stående kamp (slag og spark), bryting og bakkekamp (låser og kvelninger). Alt skjer i trygge rammer!! Du vil raskt komme i god form, samtidig som du opplever meningsfull trening.

MMA passer for alle kvinner og menn. Du kan være utrent, eller allerede i god fysisk form for å starte med MMA. Du kan fint trene MMA uten å konkurrere innen sporten.

Om du er på utkikk etter noe annerledes, morsomt og ikke minst en spennende utfordring i hverdagen, er dette midt i blinken for deg. Alt du trenger for å prøve ut om MMA  er noe for deg, er shorts/tights, T-skjorte og vannflaske!!

Gjør som Lena (18 år) og Karoline (20 år) – ta utfordringen i dag, start med MMA på Bushido Kampsportsenter. Velkommen til trening med mening!Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin