Topp sertifisert Krav Maga gjesteinstruktør!

Torsdag 03. februar får Bushido Kampsportsenter besøk av Rune Lind.

Rune Lind startet som Krav Maga instruktør etter det første nordiske instruktørkurset i Sverige i 1996. Han startet det første klubben i Bodø høsten 1996, og har holdt seminarer og kurs i hele Norge siden oppstarten.

Da det norske forbundet ble stiftet i 1997 ble Rune leder, og har hatt den posisjonen siden det. Han har i dag den høyeste graden i Norge, Expert 3, og har også militær og politi instruktør utdannelse i KM.

Rune er i Bergen hele helgen, da 3 instruktører ved Bushido Kampsportsenter skal gjennomgå hele instruktørutdannelsen via Krav Maga Global. De 4 første av 20 dager blir påbegynt torsdag til søndag. Senteret holder stengt lørdag og søndag pga dette.

Torsdag 03. februar kl. 2115, får senterets medlemmer sjansen til å trene Krav Maga med kapasiteten Rune Lind – gled dere!!!Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin