"Det største jeg har vært med på i livet!"

22-24. oktober arrangerte Bushido Kampsportsenter høstleir ved Sjøkringsskolen  i Bergen.

I overkant av 200 utøvere og instruktører deltok i løpet av helgen. Ulike kampsporter var representert: BJJ, Shootfighting/MMA, Ju-Jutsu, Karate-Jutsu, Krav Maga, Keysi Fighting Method, Kickboxing, Kali Sikaran og Iaido. Dyktige instruktører og lærevillige elever, gjorde helgen fullkommen. Vi har fått utdelt positiv tilbakemelding fra samtlige, så takk igjen til dere alle!

Vi gratulerer alle dere som graderte på søndag, med ny beltegrad :-)

1-3. april 2011 blir det ny leir på Sjøkrigsskolen – SETT AV DATO ALLEREDE I DAG!

Så en liten hjertevarmer ved veis ende: Tirsdag ettermiddag, etter vel overstått helg, kom en ung gutt på 11 år ned til dojo`en 1 time før vanlig treningstid. Med sitt nye belte, blått 1 juniorgrad. Det skal sies at denne unge poden er meget treningsvillig og sannsynligvis når langt innen kampsport.

Da har fikk spørsmål om hvordan helgen hadde vært for ham, kom det resolutt: “Dette er det største jeg har vært med på i livet”. Noe særlig mer sa han ikke. For så å forsvinne inn i en tom dojo, hvor han stillte seg opp foran en polstret søyle, med påfølgende slag- og sparkekombinasjoner…

JA, vi representerer en viktig forskjell for mange, så ta med dere dette videre!Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin