Vel blåst Ju-Jutsu leir!

19-21. mars ble det avholdt Ju-Jutsu leir ved Bushido Kampsportsenter.

Voksne JJ 3Vi hadde storfint besøk fra Finland, ved soke Auvo Niiniketo 9.Dan og shihan Kimmo Tehunen 6.Dan. I tillegg underviste renshi Ove K. Berge 4.Dan fra Sotra Kampsportsenter. Alle tre gjorde en utmerket innsats og viste effektive teknikker, som utøverne virkelig fikk kjenne på kroppen.

Soke Niiniketo underviser i stilarten Hokutoryu Ju-Jutsu og har klubber i mange land.

Nok en gang fikk utøvere og trenere en solid vitaminnsprøyting. De som ønsker stifte nærmere bekjentskap med finnene, anbefales til å gjeste sommerleiren i Fredrikstad, 4-6. juni, der soke Niiniketo deltar som 1 av 3 soke´r. TX Kampsportsenter har 10 års jubileum og inviterer til en spennende og minnerik sommerleir!

Totalt var over 100 utøvere i aksjon i løpet av helgen, vi sier oss godt fornøyd og håper på enda flere seniorer ved neste leir! Vi retter også en stor takk til shihan Anders Blomberg 7.Dan fra TX Kampsportsenter, som har introdusert oss til soke Niiniketo.

Renshi Ottar Vassenden 4.Dan fra Bushido Kampsportsenter fikk oså overrakt vimpel fra soke Niiniketo, som takk for solid innsats som gjesteinstruktør ved to treningsleirer i Finland. Vi ser frem til et spennende samarbeid i forlengelsen.

Graderinger for voksne i JJ, blir avholdt tirsdag 23.03 fra kl. 20.00, da vi prioriterte trening i hele helgen. Vel møtt!Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin