KravMaga – også for kvinner!

Bushido Kampsportsenter tilbyr Krav Maga for kvinner og menn.

“Krav Maga – selvforsvar for folket”

Hva er Krav Maga?
Krav Maga er et selvforsvarssystem. Krav Maga kommer opprinnelig fra Israel, men har spredd seg til hele verden i løpet av de siste 30 årene. Krav Maga annerkjennes som et av de mest effektive selvforsvarssystemene, og benyttes i dag av sivile, militære og politi i Norge og andre land.

I motsetning til mange andre kampsporter så inneholder ikke Krav Maga noe sportselement, og det legges lite vekt på ritualer. Alt trening går på teknikker, prinsipper og metoder for å gjøre studenten så god som mulig på så kort som mulig tid. Krav Maga er et godt supplement til deg som allerede har en del forståelse for selvforsvar eller annen kampsport

Hvem passer Krav Maga for?
Krav Maga passer for kvinner og menn uansett alder og fysisk form.

Krav Maga har 16 års aldersgrense. Test ut mandager kl. 21.00. Vel møtt til spennende og effektiv treningsform!Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin