Særdeles lærerik Judo-helg!

29.01 – 31.01 gjestet judo-instruktør Andrzej Malyzsko vårt senter.

Sensei Andrzej er 52 år gammel og har trent judo i 40 år. Han er polsk mester 7 ganger, samt har en rekke andre internasjonale plasseringer. Andrzej tilhører TX Kampsportsenter og underviser hos Shihan Anders Blomberg, 7 dan Jiu Jitsu International.

Sensei Andzej MalyszkoAndrzej er en konkurranseutøver, en skikkelig “fighter” som med en særdeles overbevisende, samtidig ymdyk måte, instruerer i internasjonal toppklasse. Mannen oser av erfaring og deler sin judo-erfaring på en inspirerende måte, men med et solid innslag av humor og godt humør. Han har i tillegg lang erfaring innen fysisk fostring som lærer i den polske skolen.

Moderklubben i Polen har utøvere med OL-medaljer og judo “ligger i blodet” på Andzej. Det er vanskelig å rose mannen nok!

Totalt trente rundt 20 utøvere i løpet av helgen ved Bushido Kampsportsenter. I løpet av 10 treningstimer ble det nok tid til grundig innlæring og utprøving av kast- og bakketeknikker.

Foruten utøvere fra Bushido Kampsportsenter, deltok utøvere fra Sentrum JJ (Bergen), Sentrum Kampsportsenter (Sarpsborg) og Sotra Kampsportsenter.Gruppebilde Judo-Camp januar 2010

Tonen under hele helgen gav et meget godt klima for læring, for samtlige deltakere. Vi anbefaler alle å innhente mer kompetanse fra judo, enten du er Ju-Jutsu, BBJ eller Shootfighter/MMA utøver.

En stor takk til Shihan Anders Blomberg for utlån av sensei Andrzej Malyszko. Vi ser Andrzej garantert igjen ved Bushido Kampsportsenter i løpet av våren 2010!

Takk for en fantastisk lærerik helg!Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin