Søndagsfilmen i november?

Ja, skal du se en god kampsportfilm, så ta en nærmere titt her.

Fighter in the Wind” aka “Baramui Fighter”, er en koreansk film som absolutt bør sees.

Fighter in the Wind er basert på en sanne hendelser om koreanske Choi Bae-dal som senere byttet navn til Masutatsu Oyama. Han tilbrakte mesteparten av sitt liv i Japan der han i 1964 stiftet Kyokushin Karate, som er fullkontakt karate.

Mannen tapte ikke en eneste kamp etter at han kom ned fra fjellet etter en lang og hard treningsperiode. Det vil si, hans treningsperiode i fjellet var over to lange perioder som tilsammen ble på rundt tre hele år. Han trente med å slå på steiner, og for å overvinne sin egen smerteterskel lot han tømmerstokker falle ned fra høyden mens han tok imot dem med sin egen kropp.

Hans viljestyrke burde være til inspirasjon for de fleste her i verden, for denne viljestyrken gjorde ham til en av de beste kampsportutøvere verden har sett. Mannen nektet å tape. Det eneste han var redd for var å bli en krøpling. Han fikk kallenavnet “God Hand”, det sier vel sitt…

Filmen er basert på Masutatsu Oyama sitt liv, nyt filmen!Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin