Flott innsats i Ju-Jutsu NM!

Lørdag 07. november gikk Ju-Jutsu NM av stabelen.

Bergen Vest Kampsportklubb (Bushido) stillte med 6 fightere, der kongepokalen for første gang ble utdelt. Alle var førstereisgutter i Ju-Jutsu sammenheng på nasjonalt nivå, men gjorde en fremragende innsats og tok med seg 4 medaljer hjem:

Mads Rask – gull herrer -85kg

Markus Holmeset – sølv herrer -94kg

Martin Jonassen Helgesen – sølv gutter -73kg

Karl Andreas Dahle – bronse gutter -73kg

I løpet av kort tid vil finalekampen til Mads Rask bli lagt ut på nettsiden. Vi takker utøverene for god fighting-innstilling og vet at dette gav mersmak! Blir særdeles spennende å følge utviklingen til disse fighterne i tiden som kommer…Få vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin