Spennende instruktørsamling!

Fredag 16.oktober deltok 18 instruktører fra Kampsport region Vest, på instruktørseminar ved Bushido Kampsportsenter.

Bergen Vest Kampsportklubb (Bushido) arrangerte samlingen, i regi av Norges Kampsportforbund.
Instruktører var Shian Anders Blomberg, 7.Dan fra TX Kampsportsenter i Fredrikstad, og Renshi Bryan Morris, 5.Dan fra England.

10 klubber deltok:
Erdal Hapkido klubb
Sentrum Ju-Jutsu klubb
Bergen Vest Kampsportklubb (Bushdio)
Sandviken Kampsportklubb (Keysi Sandviken)
Sædalen TaeKwond-Do klubb
Nordnes Karate klubb
Sentrum Karate Klubb
Vaagen TaeKwon-Do klubb
Stranda Kampsportklubb
Askøy Karate klubb

Instruktørene fikk en spennende instruksjon i effektive selvforsvarsteknikker og driller, som enkelt kunne tilpasses hver stilart.
Man kan benytte den kompetansen og erfaringen en har fra sitt eget system. Vi så på ulike applikasjoner av teknikkene, alt fra “keep it simple”, til mer avanserte innfallsvinkler. Det ble lagt stor vekt på naturlig flyt i teknikkene og viktigheten av realisme i selvforsvarsøyemed.

Instruktørene tydeliggjorde nytten av å lære av hverandres kunnskaper, på tross av stilarter og tradisjoner.

Det ble i tillegg gjennomgått noen restitusjonsteknikker i forhold til skader, som kan skje under trening. Og restitusjonsteknikker i forbindelse med ulike knockouts under trening, konkurranser og selvforsvar.

Samlingen ble meget godt mottatt og samtlige frammøtte instruktører var godt fornøyd med kveldens instruksjon. Mange gav tilbakemelding om at det var godt å være elev igjen! Vi takker Anders Blomberg og Bryan Morris for en vitamininnsprøyting og ser fram til flere instruktørsamlinger.

Instruktørsamlingen ble avholdt i forbindelse med trenings- og graderingsleir ved for elevene ved Bushido Kampsportsenter.
På denne leiren fikk Ottar Vassenden tildelt tittelen Renshi, av Shian Anders Blomberg og Renshi Bryan Morris, på vegne av Soke Richard Morris, 10.Dan fra England, grunnlegger av Jiu-Jitsu International og World Kobudo Federation

Sportslig hilsen

Instruktører Kampsport region VestFå vårt nyhetsbrev

* = required field

Lik oss på Facebook

- Facebook Members WordPress Plugin